Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 209 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Комінтернівського РВ надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні, про те, що до медичного закладу доставлено жителя с. Калинівка, 1966 р.н., з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Здійсненими оперативно-розшуковими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито місцевого жителя, 1984 р.н., який, під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклого конфлікту, наніс опоненту кухонним ножем ножове поранення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України.

 

До Котовського МВ надійшло повідомлення, що до медичного закладу з тілесними ушкодженнями госпіталізовано 30-річну Марину. Вжитими заходами встановлено, що травми жінці спричинив її чоловік. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До Біляївського РВ надійшла заява від директора будинку культури с. Майори, 1960 р.н., про те, що невстановлений зловмисник пошкодивши металопластикове вікно проник у середину, звідки викрав електрогенератор, електрочайник та DVD-плеєр, чим завдав збитків на суму 3800 грн. Вжитими заходами у вчиненні вказаного правопорушення викрито непрацюючого жителя цього ж населеного пункту, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено викрадені речі.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Віктора, 1983 р.н., щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який заволодів його пневматичним пістолетом. У вчиненні даного кримінального правопорушення співробітниками карного розшуку було викрито 30-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами було викрито 22-річного Артема, який знаходячись в аптеці відкрито заволодів косметикою. Сума матеріального збитку становить понад двох тисяч гривень. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від управляючого магазину щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який таємно викрав з прилавку чоловічі парфуми, завдавши матеріального збитку на суму 679 гривень. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями було викрито раніше засудженого 22-річного молодика, який зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

 

До Портофранківського ВМ звернулась із заявою Світлана, 1965 р.н., щодо вжиття заходів до малознайомої жінки, яка під приводом надання допомоги по оформленню в морський рейс заволоділа її грошовими коштами в сумі 1100 доларів США. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було викрито Наталю, 1941 р.н., яка зізналась у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 63-річна жителька району із заявою про те, що вночі, до її оселі проник невідомий чоловік, який погрожуючи застосування фізичної сили заволодів її грошима в сумі 1600 грн. та зник у невідомому напрямку. Вжитими заходами викрито 29-річного жителя цього ж села. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 186 Кримінального Кодексу України (грабіж).

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...