СБУ розшукує вбивцю Копчу як організатора каналу нелегальної міграції

Службою безпеки України розшукується за вчинення тяжкого злочину громадянин України Копча Володимир Юрійович, 22 серпня 1971 року народження, уродженець с. Княгиня Великоберезнянського району Закарпатської області.

СБУ розшукує вбивцю Копчу як організатора каналу нелегальної міграції

Копча Володимир Юрійович обвинувачується у створенні організованої групи, керівництві підготовкою та вчиненням її членами незаконного переправлення осіб через державний кордон України, а також безпосередній участі у скоєнні злочину цією групою.
 
Копча В. Ю. зареєстрований за адресою Закарпатська область, смт. Великий Березний, вул. Набережна, 20, однак за цією адресою не проживає, від слідства ухиляється.

У випадку, якщо кому-небудь відоме місце знаходження Копчі Володимира Юрійовича, просимо терміново інформувати чергового по Управлінню СБ України в Закарпатській області, тел. (0312) 61-31-00 або чергового по Управлінню СБ України в Івано-Франківській області, тел. (0342) 52-22-95 (цілодобово).

 
Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, Володимир Копча є фіґурантом вбивства у Великому Березному. Сама справа Копчі вже стала одним із символів корумпованості закарпатської міліції. При спробі затримання Володимир Копча за дивних обставин втік від міліції через вікно першого поверху босим по снігу. Аналогічно за дивних обсавин суд випустив на свободу сина В.Копчі Юрія, який також був причетним до зазначеного вбивства. // Закарпаття онлайн
 

You may also like...