Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 83 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Приморського РВ викрито раніше засуджено Сергія, який знаходячись в гостях у 29-річного Олександра викрав його банківську картку, з якої згодом зняв гроші в сумі 3000 гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1984 р.н., про те, що невідомий чоловік, знаходячись в торгівельному центрі викрав продукти харчування та DVD диски. Вжитими заходами викрито Олега, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Віталія, 1983 р.н., про те, що невідома особа з подвір’я його будинку викрала металеві конструкції на суму 900 грн. Вжитими заходами викрито Сергія, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Балтського РВ надійшла заява від Костянтина, 1957 р.н., який виявив крадіжку двох установок для подрібнення кукурудзи зі свого домогосподарства. У вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито жителя м. Балта, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Березівського РВ надійшла заява від жителя с. Виноградне, 1973 р.н., про те, що за місцем свого мешкання він виявив відсутність двох мобільних телефонів. Вжитими заходами викрито 32-річну односельчанку заявника, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Суворовського РВ надійшла заява від одеситки, 1979 р.н., про вжиття заходів до знайомого чоловіка, який шахрайським шляхом, під приводом взяття у борг, заволодів її грошима у сумі 9200 гривень. Здійсненими заходами у вчиненні вказаного правопорушення працівники міліції викрили раніше засудженого Олександра, 1982 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито одесита, 1982 р.н., який з супермаркету викрав продукти харчування.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...