Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 126 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Малиновського РВ надійшла заява від Світлани, 1988 р.н., про те, що невідомий зловмисник, знаходячись в приміщенні крамниці побутової хімії, відкрито заволодів кремом для обличчя та парфумами на суму 1200 грн. Вжитими заходами викрито, 1962 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального провадження.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 22-річної Ганни щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з приміщення офісу викрала ноутбук. Сума матеріальної збитку станоавить 3000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 66-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

 

Працівниками Іллічівського МВ до адміністративної відповідальності за ч. 3 статті 187 КУпАП (Порушення правил адміністративного нагляду) притягнуто місцевого жителя, 1982 р.н., який порушив правила адміністративного нагляду.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...