Прикордонники зупинили на кордоні 7 правопорушників із Грузії, Сомалі та Росії

Чотирьох громадян Грузії не пропустили в Україну учора прикордонники Донецького загону. Грузини, які прилетіли рейсом «Кутаїсі–Донецьк», під час перевірки документів не змогли вказати мети поїздки. Окрім того громадяни не підтвердили, що мають достатнє фінансове забезпечення для перебування в нашій країні. Тому їх буде повернуто до країни вильоту.

Ще одну порушницю, громадянку Сомалі, прикордонники затримали в аеропорту Києва. Пасажирка по чужому документу громадянки США слідувала транзитом через аеропорт «Бориспіль» та мала намір вилетіти рейсом «Київ-Мілан».

А на Луганщині пасажир рейсового автобуса «Донецьк-Ростов» прямував через пункт пропуску «Довжанський» без належних для перетину кордону документів. Виявилося, що при собі чоловік мав лише паспорт громадянина СРСР.

Росіянин, якого затримали прикордонники Чопського загону на Закарпатті, взагалі був без документів. Чоловіка зупинили на ділянці відповідальності відділу «Новоселиця» за 100 метрів від українсько-словацького кордону. // ДПСУ

You may also like...