Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 07.03.2014

В столиці за 6 березня інспектори ДАІ виявили 15 порушень правил дорожнього руху. Без необхідних документів керували автіками – 6. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 6 водіїв, з початку року – 1991.

За добу, було зареєстровано 3 ДТП, в яких 1 особа загинула та двоє людей отримали травми. Допоможіть розшукати водія, який у Деснянському районі скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник. Хлопця з тяжкими травмами доправили до лікарні. Вчора, 6 березня о 22 годині на проспекті Маяковського,22 водій керуючи автомобілем «Хонда Акорд», скоїв наїзд на 19-річного хлопця. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду молодий чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини, закриту травму живота, перелом плечового суглобу та гомілки та був госпіталізований до лікарні.

Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.
Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування, під час руху не користуйтесь мобільним телефоном. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

У четвер, інспектори полку ДПС ДАІ в Шевченківському районі затримали водія автомобіля «Renault Master». Під час перевірки в салоні автомобіля виявлені предмети схожі на зброю. Для з’ясування всіх обставин водія доставлено до рай управління міліції.

За минулу добу скоєні незаконні заволодіння транспортними засобами: Голосіївський район – автомобіль «BMW Х5», н.з.АА7734ЕК,2011 року випуску, чорного кольору; Оболонський район – «Subaru Impreza», н.з.АА0080МР, 2002р.в., чорний; Дарницький – «Mazda 3», н.з.АР4532СН, 2010 р.в., білий; Святошинський район – автомобіль «Опель Zafira»,н.з.АА3688ІМ,2008 р.в., чорний та автомобіль «Daewoo Lanos», н.з. АА2208ВХ, 2006 р.в., зелений. Прийнято міри розшуку.

ДАІ м. Київ
 

You may also like...