Інформація ДАІ м. Києва

В столиці за 6 травня інспектори ДАІ виявили 702 порушення Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 207 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 144, порушення правил зупинки і стоянки –129, без необхідних документів керували автіками – 27, за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 17 водіїв, за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння інспектори ДАІ відсторонили від керування 39 водіїв. А з початку року за це порушення притягнуто до відповідальності 4052 водії.

 За добу зареєстровано 5 ДТП, в яких 7 осіб отримали травми.

Шановні водії! Будьте уважними та обережними за кермом. Радимо дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Відповідно до розпорядження КМДА, 9 травня в місті Києві з 7:00 до 23:00 на вул. Лаврській від вул. Цитадельної до площі Героїв Великої Вітчизняної війни буде обмежено рух усіх видів транспорту, окрім наземного міського пасажирського транспорту.

У разі необхідності з 8:00 до завершення заходів із покладання квітів буде призупинено рух усіх видів транспорту на вул. Лаврській, Грушевського, площі Перемоги та просп. Перемоги поблизу пам’ятника героям-танкістам.

Скоєно три незаконних заволодіння: Подільський р-н, а/м HondaAccord, н.з. АА6655ОЕ, 2008 р.в., червоного кольору; Деснянський р-н, мотороллер MustangMT50Т, н.з. 7925КХІ, 2007 р.в., сірого кольору; Дарницький р-н, а/м OpelAstra, н.з. 67258КК, 1994 р.в., червоного кольору.

Крім того інспекторами ДАІ спільно з працівниками карного розшуку Оболонського районного управління затримано громадянина, який 05.04.2014 скоїв незаконне заволодіння автомобілем SubaruImpreza з вулиці Полярної, 19. Також виявлено раніше викрадені автомобіль ЗАЗ 968, яким 01.05.2014 незаконно заволоділи невстановлені особи з вулиці Автозаводська, 9-а та мотоцикл KawasakiER650B7F, яким 06.05.2014 незаконно заволоділи невстановлені особи з вулиці Великої Васильківської, 46. 

До райуправлінь міліції доставлено – чоловіка за крадіжку особистих речей, одну особу, яка вчинили хуліганські дії, водія, в якого виявлено та вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликає сумнів у його дійсності, чоловіка, що торгував квітами, що занесені до Червоної книги України та громадянина, який перебував в розшуку, як громадський відповідач.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києві

You may also like...