Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 201 заяву та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Суворовського РВ надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Сахарова ходить підозрілий чоловік. В ході перевірки інформації працівниками міліції було затримано Станіслава, 1985 р.н., у якого виявлено та вилучено два офіцерських кортики. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Проводиться перевірка.

 

До Біляївського РВ надійшло повідомлення від Івана, 1966 р.н., про те, що біля будинку під час проведення земельних робіт виявив артилерійський снаряд калібру 120 мм, часів Великої Вітчизняної Війни. Вживаються заходи щодо вивезення та знищення боєприпасу.

 

Слідчим управлінням ГУМВС України в Одеській області в ході санкціонованого обшуку домоволодіння Сергія, 1978 р.н., виявлено та вилучено боєприпаси, а саме: 57 патронів калібру 7,62 мм, 12 патронів калібру 5,6 мм, та 6 патронів до мисливської гвинтівки ТОЗ – 8. Вилучене було направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 41-річного жителя міста, який з приміщення аптеки, розташованої в місті, скоїв крадіжку танометра для вимірювання тиску. Загальна сума збитку 290 грн. Чоловік зізнався у вчиненні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення від Інни, 1980 р.н., про те, невідома особа викрала непрацюючий автомобіль «ВАЗ», який її чоловік залишив на вулиці біля двору. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 42-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито Олексія, 1986 р.н., який незаконно заволодів автомобілем марки «Тойота Камрі». Сума матеріального збитку склала 30 тисяч гривень. У затриманого вилучено викрадений автомобіль. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.189 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 73-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, про те, що невідома особа в приміщенні магазину скоїла крадіжку її гаманця. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито 41-річного раніше засудженого ізмаїльчанина. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Слідчим управлінням ГУМВС України в Одеській області в ході санкціонованого обшуку домоволодіння Романа, 1978 р.н., та Сергія, 1965 р.н., виявлено та вилучено пістолет «ТТ» калібру 7,62 мм, та 15 патронів до нього. Вилучене було направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...