Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 137 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Ширяївського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до медичної установи з ножовими пораненнями доставлено 21-річного жителя с. Приображенка. Під час виїзду на місце події правоохоронцями викрито 22-річного Олега, який під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки розкладним ножем наніс тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського РВ звернулась місцева мешканка, 1991 р.н., яка повідомила, про те, що невідома особа, відкрито заволоділа її мобільним телефоном та золотим ланцюжком. Сума збитку становить 3200 гривень. За гарячими слідами автопатрулем полку патрульної служби викрито одесита, 1994 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшла заява від ізмаїльчанки, 1986 рн., про те, що невідомий зловмисник проник до її гаражу та викрав мопед. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 15-річного Андрія, який зізнався, що викрав мопед разом із 17-річним Андрієм. Триває перевірка.

 

До Приморського РВ надійшла заява від одеситки, 1950 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка, відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума збитку становить 6000 гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого за грабіж 29-річного Олега, від якого надійшли правдиві свідчення. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ викрито 35-річного Андрія, який відкрито заволодів грошима та мобільним телефоном 50-річного місцевого жителя. Сума збитку становить 1200 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Працівниками полку патрульної служби до Суворовського РВ доставлено одесита, 1981 р.н., який, перебуваючи на вулиці в стані алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, нецензурно лаявся, на зауваження співробітників міліції не реагував та погрожував застосуванням пістолета. Згідно ст.ст.13, 14 Закону України "Про міліцію" працівники полку ПС до даного громадянина застосували спецзасоби "Терен 4М" і наручники та відібрали пістолет, який при огляді виявився пристроєм для відстрілу гумовими кулями "EKOL MAJOR", калібру 9 мм. Чоловіка направлено до медичної установи. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ із заявою звернувся ізмаїльчанин, 1975 р.н., який повідомив, що невідома особа з двору будинку скоїла крадіжку спортивного велосипеда заявника. В ході оперативно-розшукових заходів викрито місцевого жителя, 1971 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...