Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 25.06.2014

В столиці за 24 червня інспектори ДАІ виявили 690 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 133 водії; правил зупинки і стоянки – 133, без необхідних документів – 43. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 46 водіїв.

Зверніть увагу! в столиці до 30 червня тривають оперативно-профілактичні заходи «Пішохід та пішохідний перехід». Щодня інспектори ДАІ виявляють та притягують до відповідальності порушників ПДР. Так, за суботу та неділю працівники ДАІ виявили 76 пішоходів – порушників та 85 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

За минулу добу було зареєстровано 2 ДТП, в яких 2 особи отримали травми.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Печерський район – а/м «Toyota Land Cruiser», н.з. АЕ0840НЕ, 2013 р.в., чорного кольору. Святошинський район – а/м «Renault Megane», н.з. АА8825СВ, 2006 р.в., сірого кольору; Шевченківський район – а/м «Сitroen Berlingo», н.з. АА9449КО, 2013 р.в., білого кольору. Прийнято міри розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

Відділ зв’язків з громадськістю
УДАІ м. Києва

 

You may also like...