Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 271 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Южнінського МВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що на покинутій території будівельного майданчика виявлено труп 51-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Вжитими заходами викрито неодноразово засудженого 26-річного Віталія, який під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки, на ґрунті неприязних відносин, кухонним ножем, наніс потерпілому ножові поранення, від яких останній помер. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого Дениса, 1984 р.н., який скоїв крадіжку велосипеда. Сума матеріального збитку склала три тисячі гривень. Затриманий зізнався у вчиненні вказаного правопорушення. Наразі його відпущено під зобов’язання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Владислава, 1992 р.н., про прийняття заходів до малознайомого чоловіка, який шляхом довіри заволодів його майном, вартістю 6840 грн. Вжитими заходами викрито Олексія, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 43-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що невідомий відкрито заволодів його мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито 20-річного земляка заявника, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
До Приморського РВ звернулася із заявою 35-річна мешканка Комінтернівського району щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка знаходячись на одному з ринків міста, викрала з карману її куртки мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. В ході проведення оперативно розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито Сергія, 1969 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Київського РВ викрито Ірину, 1987 р.н., яка шахрайським шляхом заволоділа грошима Геннадія, 1986 р.н. у сумі 7390 грн. Від Ірини отримані правдиві свідчення.
Працівниками Приморського РВ викрито раніше засудженого 41-річного одесита, який шляхом пошкодження вітрового скла та замка запалювання намагався заволодіти автомобілем ВАЗ 21013. Наразі затриманий відпущений під зобов’язання. Слідчим відділом за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Працівниками Біляївського РВ за місцем мешкання 54-річного жителя с.Градениці виявлено та вилучено 21 кущ рослин конопель. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Працівниками Комінтернівського РВ виявлено та вилучено 7 мл. розчину опію у 39-річного мешканця смт.Комінтернівське. Вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 32-річну жительку с.Кірове, в якої виявлено та вилучено 50 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...