Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 2 липня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 2 липня

01.07.2014 о 05.55 до Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції телефоном від чергового Верхньодніпровської районної лікарні надійшло повідомлення, що на ліжку в однокімнатній квартирі одного з будинків по вул. Кірова у м. Верхньодніпровськ, з рубаною раною скронево-потиличної частини голови зліва, виявлено тіло непрацюючого місцевого жителя 1980 р.н. За вчинення злочинну затриманий господар зазначеної квартири – непрацюючий, раніше судимий чоловік 1966 р.н., який 30.06.2014 об 11.00 за місцем мешкання, після спільного з потерпілим розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, наніс останньому три удари по голові цеглиною, спричинивши смертельну травму, після чого ліг відпочивати, а знаряддя злочину викинув у вікно. Знаряддя злочину – цеглину зі слідами речовини бурого кольору схожої на кров – вилучено. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), з помітко «очевидне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

01.07.2014 о 16.50 до Дніпродзержинського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» від чергового лікаря міської лікарні надійшло повідомлення, що о 16.20 до них автомобілем бригади швидкої медичної допомоги з квартири одного з будинків по вул. Цимлянській, доставлено непрацюючого господаря 1977 р.н., якого після надання медичної допомоги з проникаючим колото-різаним ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізовано до хірургічного відділення даної лікарні. За вчинення злочину доставлена до Баглійського райвідділу міліції та опитана співмешканка потерпілого 1979 р.н., яка о 16.00 за місцем спільного мешкання, під час сварки, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, взявши зі столу кухонний ніж та спричинила співмешканцю зазначене тілесне ушкодження. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмисниці запобіжного заходу.

01.07.2014 о 12.00 до Синельниківського міськвідділу міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева пенсіонерка 1928 р.н., яка повідомила, що об 11.30 до її будинку по вул. Харківській, через незачинені вхідні двері проник невідомий, який шляхом ривка з вух, заволодів сережками із жовтого металу, після чого з будинку втік. Збиток склав 1 тис. грн. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та затриманий непрацюючий місцевий житель 1994 р.н. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Викрадене вилучено. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Працівниками сектору карного розшуку Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж майна у дівчини 1992 р.н., який мав місце 05.04.2014, встановлений раніше судимий, непрацюючий місцевий житель 1985 р.н. Частину викраденого – МР3-плеєр – вилучено. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічного злочину та з 29.04.2014 утримується в Дніпропетровському СІЗО. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1984 р.н., який мав місце 11.06.2014, встановлений раніше судимий непрацюючий місцевий житель 1981 р.н. Частину викраденого – ланцюжок із жовтого металу – вилучено. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічного злочину та з 03.06.2014 утримується в Дніпропетровському СІЗО. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...