Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 250 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від Валерія, 1954 р.н., про те, що невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей проникла до його будинку, де скоїла крадіжку інструментів. Сума матеріального збитку становить 6115 гривень. Вжитими заходами викрито 21-річного Віталія та 22-річного В’ячеслава, від яких отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення та вилучено речові докази.

 

До Київського РВ надійшла заява від одесита, 1985 р.н. про те, що малознайома дівчина таємно викрала з його квартири мобільний телефон, вартістю 1000 гривень. Вжитими заходами викрито Ілону, 1990 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Київського РВ викрито Бориса, 1985 р.н., який на вулиці Люстдорфська дорога скоїв крадіжку велосипеду, вартістю 2700 гривень. Від зловмисника отримано правдиві свідчення.

Працівниками Котовського МВ викрито жителя с. Гидерим, у якого на присадибній ділянці території домоволодіння виявлено та вилучено 90 кущів рослин конопель. Вилучену незаконну рослину направлено на дослідження до НДЕКЦ.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшли заяви від 52-річної та 41-річної жительок с. Понятівка про те, що невідома особа скоїла крадіжки дерев’яних драбин з подвір’їв домоволодінь. Вжитими заходами у вчиненні вказаних правопорушень викрито 45-річного односельця потерпілих. Від зловмисника отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшла заява від 38-річної жительки с.Муравлівка про те, що невідома особа з подвір’я її домоволодіння скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 550 гривень. Вжитими заходами викрито її односельця, 1999 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 22-річного мешканця міста Умань, який перебуваючи у нічному клубі на пляжі, вчинив крадіжку мобільного телефону. Сума матеріального збитку склала дві тисячі гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 24-річного ізмаїльчанина, який, знаходячись в магазині, викрав м’ясні вироби. Сума матеріального збитку становить 174 гривні. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

 

You may also like...