Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 28.07.2014

В столиці за 23 липня інспектори ДАІ виявили 645 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 156 водіїв; правил зупинки і стоянки – 88, без необхідних документів – 31. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 44 водії, а з початку року – 7558.

Також, працівники ДАІ за середу виявили 76 пішоходів – порушників ПДР та 88 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.
Крім того, в рамках проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Рядність», метою яких є виявлення та документування фактів порушень водіями правил розташування транспортних засобів на проїзній частині, лише за добу інспектори ДАІ виявили 55 порушень.
За минулу добу було зареєстровано 4 ДТП, в яких 5 осіб отримали травми.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Святошинський район – а/м «ВАЗ 2108», н.з. 13182КХ, 1989 р.в., червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

Працівники ДАІ у Голосіївському районі затримали двох осіб, в яких виявлено та вилучено наркотичну речовину, інспекторами ДАІ з обслуговування Солом’янського району затримано чоловіка, який незаконно заволодів грошовими коштами в іншого громадянина, та особу, яка погрожувала фізичною розправою. У Подільському районі працівники ДАІ при зупинці автомобіля «BMW X6» виявили та вилучили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликає сумнів у його дійсності. Крім того співробітники ДАІ в Шевченківському районі «гарячим слідом» затримали чоловіка, який незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 21070» з вул. Кудрявської, 12. Правопорушників Доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

You may also like...