Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 270 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 45-річної Інни про те, що малознайома жінка скоїла крадіжку грошей в сумі 7500 гривень. Вжитими заходами викрито 23-річну Анастасію, від якої надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

Працівниками Суворовського РВ за гарячими слідами викрито 26-річного Андрія, який намагався незаконно заволодіти автомобілем 44-річної Ніни.

 

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 40-річної Вікторії про те, що невідома особа з парадної будинку викрала її меблі. Сума матеріального збитку становить 500 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 23-річного Юрія, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від місцевої жительки Світлани про те, що невідома особа з подвір’я її домоволодіння викрала запчастини від газової колонки. Сума матеріального збитку становить 300 гривень. Вжитими заходами викрито 47-річного Володимира, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Працівники Арцизського РВ виявили та вилучили у місцевого жителя обріз гладкоствольної мисливської рушниці 16 калібру та ударно-спусковий механізм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...