Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 294 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Лідії, 1987 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її квартири таємно викрав мобільний телефон та золоті вироби. Сума збитку становить 12500 грн. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Івана, 1994 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Суворовського РВ надійшло повідомлення про те, що до Одеської обласної лікарні доставлено Миколу, 1980 р.н., з проникаючим пораненням правої частини грудної клітини. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито 39-річного громадянина, без постійного місця мешкання та роду занять, від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Малиновського РВ надійшла заява від продавця крамниці, 1992 р.н., про те, що невідомий зловмисник, викрав продукти харчування на суму майже 500 гривень. Вжитими заходами викрито Олега, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...