Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 257 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Бориса, 1973 р.н., про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу через незачинені двері, проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку грошей. Сума матеріального збитку становить 800 грн. Вжитими заходами викрито Артема, 1997 р.н., у якого вилучено речові докази та отримано правдиві свідчення.

 

До Київського РВ надійшла заява від Івана, 1981 р.н., про те, що невідомий зловмисник, розбив віконне скло та проник до його будинку, звідки скоїв крадіжку пральної машинки. Сума матеріального збитку становить 2500 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1970 р.н., та Олега, 1975 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від 50-річного Віталія про те, що його знайомий на ім’я Євген шахрайським шляхом заволодів його велосипедом. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Балтського РВ надійшла заява від Олега, 1977 р.н., про те, що невідома особа викрала його велосипед, який він залишив без нагляду. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 16-річного жителя району, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від Регіни, 1973 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились гроші та мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 9000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Матвія, 1995 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Бориса, 1973 р.н., про те, що невідома особа через незачинені двері проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку грошей в сумі 1200 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Артема, 1997 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...