Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 04.11.2014

В столиці за 3 листопада інспектори ДАІ виявили 571 порушення правил дорожнього руху.

 

Зокрема, до відповідальності притягнуто 160 водіїв, які не дотримались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 41, правил проїзду перехресть-26, без необхідних документів за кермо сіли 30 керманичів. Також виявлено 17 водіїв, що керували незареєстрованими транспортними засобами або без номерного знаку. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 40 осіб, а з початку року більше 11700 водіїв.В столиці порушують, як водії так і пішоходи. Вчора, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 64 водії, а також виявили 64-х пішоходів-порушників. 
 
У Києві за минулудобузареєстровано 5 ДТП (4 наїзди на пішоходів) в яких 6 осіб отримали травми. Шановні водії,зважайте на погодні умови,будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.Також збільшуйте  дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами).  В столиці, 3 листопада, зареєстровано одне незаконне заволодіння автомобілем. Уночі, в центрі столиці, невідомі особи, з бульвару               М. Приймаченко викрали позашляховик «TOYOTA LAND CRUISER 200», номерний знак  АН3700ЕЕ, 2008 року випуску, сірого кольору. Прийнято міри розшуку.
 
За минулу добу, інспектори ДАІ виявили три автомобілі, що знаходились у розшуку. Так, у Дарницькому районі виявили  автомобіль «MITSUBISHI LANCER», у Святошинському – «MAZDA-6», у Солом`янському «TOYOTA LAND CRUISER 200». Крім того, у Дарницькому районі, затримано водія автомобіля «NISSANPRIMERA», котрий знаходився у розшуку за шахрайство, а у Дніпровському районі –керманича а/м «ВАЗ 210099», що перебував у розшуку як громадський відповідач (сплата аліментів). Водіїв для з`ясування всіх обставин доставлено до райуправлінь міліції. 
 
До уваги громадян! З1 листопада 2014 року затверджений новий графік прийому громадян керівництвом управління ДАІ ГУМВС України. Для зручності відвідувачів часи прийому встановлено в основному після закінчення робочого дня, а також запроваджено прийом у вихідний день.Керівний склад управління ДАІ ГУМВС України в містіКиєвіприймаєгромадян за наступнимграфіком:
 
 Начальник управління
полковник міліції
Макаренко МиколаМиколайович
Понеділок
16.00 – 19.00
 
Четвер
16.00 – 19.00
Заступник начальника управління
підполковникміліції
ПівненкоІгорВікторович
Вівторок
16.00 – 19.00
 
Субота
10.00 – 13.00
 
Заступник начальника управління
полковник міліції
Ткаченко ОлександрОлександрович
(вул. С. Хохлових, 5)
Середа
            16.00 – 19.00
 
П’ятниця
16.00 – 19.00
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.
 
УДАІ м. Києва
 

You may also like...