Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 26.11.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 26 листопада

25.11.2014 о 23.30 до приймального відділення Криворізької міської лікарні з квартири по вул. Ухтомського з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини справа, у стані алкогольного сп’яніння, доставлений непрацюючий місцевий житель 1978 р.н. Працівниками сектору карного розшуку Тернівського райвідділу Криворізького міського управління міліції було встановлено, що 25.11.2014 о 19.30 за місцем мешкання в квартирі по вул. Ухтомського, під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, непрацююча раніше судима співмешканка потерпілого 1987 р.н., на ґрунті ревнощів, невстановленим предметом спричинила йому зазначене тілесне ушкодження. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмисниці запобіжного заходу.

25.11.2014 о 09.35 до Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась місцева студентка 3-го курсу університету 1994 р.н., яка повідомила, що 24.11.2014 о 20.15 на футбольному майданчику, розташованому біля загальноосвітньої школи по пр. Маршала Жукова, вона зустріла двоє невідомих, один з яких, шляхом ривка, з рук, заволодів сумочкою з ключами від квартири, паспортом громадянки України на її ім`я, мобільним телефоном та каблучкою з білого металу. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1988 р.н. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

25.11.2014 о 00.30 до Довгинцівського райвідділу Криворізького міського управління міліції по телефону надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої медичної допомоги, який повідомив, що ними надано медичну допомогу двом непрацюючим місцевим жителям 1985 та 1981 р.н. Слідчо-оперативною групою було встановлено, що 24.11.2014 о 23.30 на літньому майданчику кафе по вул. Дімітрова непрацюючий місцевий житель 1978 р.н., перебуваючи у не тверезому стані з невизначених причин (обставини встановлюються), маючи при собі зареєстрований на себе пристрій для відстрілу гумових куль, спричинив вказані тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

22.11.2014 о 00.15 до приймального відділення Дніпродзержинської міської лікарні швидкої медичної допомоги, бригадою швидкої медичної допомоги з перехрестя пр. Конституції та вул. Щербицького з перелом скроневої кістки зліва, був доставлений непрацюючий місцевий житель 1980 р.н., якого після надання першої медичної допомоги був госпіталізований до хірургічного відділення даної лікарні. За даним фактом слідчим відділом Баглійського райвідділу Дніпродхержинського міського управління міліції внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Працівниками сектору карного розшуку в ході проведення слідчих (розшукових) заходів встановлений та доставлений до райвідділу місцевий житель 1993 р.н., який 21.11.2014 о 23.00 знаходячись в стані алкогольного сп’яніння на перехресті вул. Щербицького та пр. Конституції, під час сварки, виниклої на ґрунті раптово неприязних відносин, з невідомим йому чоловіком, руками та ногами побив останнього по обличчю та голові. 25.11.2014 потерпілий, знаходячись у реанімаційному відділенні вищевказаного медичного закладу, помер. Цього дня слідчими райвідділу було змінено правову кваліфікацію кримінального провадження на ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні даного злочину та Баглійським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Працівниками сектору карного розшуку Першотравенського міськвідділу міліції за грабіж майна у жінки 1987 р.н., який мав місце 21.11.2014, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1981 р.н. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...