12 лет получил житель Днепропетровска за жестокое изнасилование несовершеннолетней

До дванадцяти років позбавлення волі засуджено мешканця міста за зґвалтування та спричинення тяжких тілесних ушкоджень

57-річний мешканець міста, раніше неодноразово судимий, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, у нічний час, висловлюючи погрози та застосовуючи фізичне насильство, завів неповнолітню дівчину на територію свого домоволодіння та зґвалтував її. При цьому дівчині були спричинено численні рани, садна та синці.

Крім цього, напередодні, обвинувачений, знаходячись у себе вдома та розпиваючи спиртні напої з раніше незнайомим йому чоловіком, під час раптово виниклої сварки ножем наніс останньому удар у живіт, чим спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження.

Державне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримувалось прокуратурою Самарського району м. Дніпропетровська.

Суд, повністю погодившись із доводами державного обвинувачення, призначив зловмисникові покарання у вигляді 12 років позбавлення волі за скоєння ним злочинів, передбачених ч.3 ст.152, ч.3 ст.153 та ч.1 ст.121 КК України (зґвалтування, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом та умисне тяжке тілесне ушкодження).

Прокуратура м. Дніпропетровська

You may also like...