Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 175 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого 31-річного Олега, який скоїв крадіжку телефонного кабеля з фасаду будинку в провулку Нахімова. Сума матеріального збитку становить 700 гривень. Правопорушник зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Портофранківського ВМ з заявою звернувся Олександр, 1964 р.н., про те, що невідома особа зламала двері торгівельного павільйону, який розташований на ринку, звідки викрала електрофурнітуру та гроші. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито 24-річного Євгена, якого наразі допитано та відпущено під зобов’язання. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від 31-річної одеситки про те, що невідома особа, шляхом пошкодження замків вхідної двері, проникла до її квартири та скоїла крадіжку ювелірних виробів та комп’ютерної техніки. Сума матеріального збитку становить 15300 гривень. Вжитими заходами викрито Олега, 1970 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

До Суворовського РВ від приватного підприємця надійшла заява про вжиття заходів до невідомої особи, яка в приміщенні магазину на проспекті Добровольського таємно викрала з каси гроші у сумі 1500 гривень. В результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції викрили раніше засуджену одеситку, 1991 р.н., яка зізналася у вчиненні вказаного правопорушення та пояснила, що гроші витратила на власні потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Вжитими заходами працівниками Портофранкіського ВМ викрито 23-річну одеситку, яка, перебуваючи в магазині з продажу дитячих речей, скоїла крадіжку грошей в сумі майже чотирьох тисяч гривень. Від зловмисниці надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Згідно чинного законодавства їй загрожує покарання згідно ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За даним фактом триває слідство.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 32-річний житель села Стара Некрасівка, який повідомив про те, що невідома особа, знаходячись у приміщенні магазину, відкрито заволоділа його грошима та шаурмою. Вжитими заходами викрито 22-річного жителя міста. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Володимира, 1972 р.н., який повідомив про те, що невідомий зловмисник шляхом пошкодження дверей, проник до його куреня, звідки скоїв крадіжку майна. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 24-річного Євгена, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 27-річного Павла про те, що невідома особа з території товариства з обмеженою відповідальністю скоїла крадіжку його майна. Сума матеріального збитку становить 860 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито місцевого жителя, 1989 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського РВ з заявою звернувся Сергій, 1977 р.н., який повідомив про те, що невідома особа біля Селекційного інституту, відкрито заволоділа його золотим ланцюжком та грошима в сумі 1000 гривень. В ході оперативно-розшуковими заходами викрито 33-річного одесита. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...