Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 11.12.2014

 В столиці за 10 грудня інспектори ДАІ виявили 658 порушень правил дорожнього руху. 

Вчора, інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 166 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 73, без необхідних документів за кермо сіли 48 водіїв. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 33-х водіїв. Вчора, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 68 керманичів та виявили 75 пішоходів-порушників.

Минулої доби зареєстровано 3 ДТП (наїзди на пішоходів), в яких троє осіб отримали травми.

До уваги водіїв! За інформацією Гідрометцентру України, в столиці очікується хмарність та опади, на дорогах місцями ожеледиця. Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

У Києві, 10 грудня, невідомі особи скоїли два незаконних заволодіння транспортними засобами. Так, одразу два автомобілі викрали в Деснянському районі. З вулиці Т.Драйзера – автомобіль «HONDA ACCORD», н.з. АА3720ЕВ, 2007 р.в., чорного кольору, а з вулиці Радунської – «BMW 520I», н.з. АА8926СР, 1992 р.в., синього кольору. Прийнято міри розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ у Святошинському та Шевченківському районах виявили раніше викрадені автомобілі «PEUGEOT 605» та «JAGUAR X-TYPE». Також, у Дніпровському та Святошинському районах виявлено автомобілі «TOYOTA CAMRY» та «PEUGEOT EXPERT», що знаходились в розшуку.

Минулої доби, у Деснянському і Голосіївському районах, затримано 5 осіб, які перебували в розшуку. Інспектори ДАІ у Солом`янському районі затримали водія автомобіля «JAGUAR X-TYPE» та під час перевірки документів вилучили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликало сумнів у його дійсності та ще одного водія автомобіля «IVECO 180E24», який перевозив вантаж без необхідних документів.

Вчора, працівники ДАІ у Подільському районі затримали водія а/м «DAEWOO LANOS» за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин. Також, двоє громадян у Дніпровському та Шевченківському районах, було затримано за шахрайство і хуліганство. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

ВЗГ УДАІ м. Києва

You may also like...