Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 220 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками Приморського РВ при розгляді заяви, що надійшла від 32-річної Віри, затримано 26-річного одесита, без певного місця мешкання та роду занять. Встановлено, що затриманий, знаходячись у квартирі заявниці, із застосуванням насилля безпечного для життя та здоров’я, відкрито заволодів її золотим ланцюжком та грошима в сумі 550 доларів США. Загальна сума збитку склала 12000 грн.

Працівниками Київського РВ при відпрацюванні заяви 49-річної Людмили затримано 39-річного одесита, який зізнався, що він, знаходячись на вул. Краснова, шляхом ривку відкрито заволодів золотим ланцюжком заявниці, який в подальшому продав на ринку "Черемушки" за 2700 грн.

До Білгород-Дністровського МВ із заявою звернулась 52-річна жителька села Шабо про те, що, перебуваючи в маршрутному таксі, невідома особа скоїла крадіжку її сумки з грошима, чим завдала шкоди на суму 1000 грн. Вжитими заходами було затримано 35-річну жительку району. Викрадене вилучено та повернуто власниці. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває слідство.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито Олексія, 1989 р.н., який зі складу, що належить місцевому жителю, викрав 7 каністр з дизельним пальним по 25 л кожна. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ звернувся із заявою 34-річний Іван про те, що на Привокзальній площі невідома особа вчинила крадіжку його сумки з речами, спричинивши матеріальної шкоди в сумі майже однієї тисячі гривень. В ході вжитих заходів працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого 30-річного Дмитра, який зізнався у вчинені даного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ звернулася одеситка з заявою щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом вільного доступу з її квартири по вулиці Марсельській таємно викрала побутову техніку на загальну суму 4150 гривень. В результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції викрили раніше засудженого Євгена, 1987 р.н., який зізнався у вчиненому та пояснив, що викрадені речі він продав на ринку незнайомому чоловікові, а гроші витратив на власні потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 30-річна жителька району із заявою про те, що, невідома особа із сараю заявниці скоїла крадіжку бензопили. Вжитими заходами було затримано раніше засудженого 38-річного односельчанина заявниці, що причетна до скоєння вказаного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), триває слідство.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...