Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 194 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Татарбунарського РВ надійшло повідомлення 103, про те, що до районної лікарні з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини доставлено 25-річну Ірину. Вжитими заходами затримано 22-річного чоловіка потерпілої, який зізнався, що під час розпиття спиртних напоїв та раптово виниклої сварки він спричинив дружині кухонним ножем вказані тілесні ушкодження. Вилучено речовий доказ. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України.

Працівниками Приморського РВ при відпрацюванні заяви, що надійшла від 45-річного Олександра, затримано 28-річного Олексія, який незаконно заволодів автомобілем заявника "Ніссан Сані". Затриманий зізнався у скоєному.

Співробітниками Київського РВ за підозрою у скоєнні грабежу затримано 23-річного одесита. Встановлено, що підозрюваний проник до салону автомобілю "Мазда", звідки відкрито заволодів сумкою власника автівки, в якій знаходились: два мобільні телефони, посвідчення водія, техпаспорт та банківські карти. Сума збитку 6000 грн. Від затриманого отримано правдиві свідчення про скоєння даного кримінального правопорушення.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 28-річного Віктора, який шляхом підбору ключа проник до гаражу 28-річного Андрія, звідки викрав автомагнітолу з колонками. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від 30-річного Олександра, про те, що невідомий зловмисник з його автомобіля, який був припаркований на вул. Ак. Вільямса скоїв крадіжку його особистих речей. Сума збитку 3000 грн. Вжитими заходами викрито 29-річного Валентина, від якого отримано правдиві свідчення.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 34-річного Ігоря, про те, що невстановлена особа з його гаражу скоїла крадіжку 5 блоків від кондиціонерів. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 32-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшло повідомлення від лікарів про те, що до медичного закладу з місця проживання був доставлений чоловік, 1986 р.н., з проникаючим ножовим пораненням в область серця. Працівникам міліції, які прибули за викликом, потерпілий пояснив, що тілесні ушкодження він отримав від знайомого в ході конфлікту, який несподівано виник під час спільного розпивання спиртного. Вжитими заходами по гарячих слідах у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито Віталія, 1971 р.н.
До Шевченківського ВМ надійшла заява від 48-річного одесита, про те, що невідома особа шляхом вільного доступу, знаходячись в одній з квартир будинку по вулиці Посмітного, скоїла крадіжку трьох телевізорів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито 24-річного Дмитра, який зізнався у вчинені кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
До Портофранківського ВМ із заявою звернувся 68-річний Анатолій щодо вжиття заходів до чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів його автомобілем. В ході відпрацювання заяви потерпілого працівниками карного розшуку викрито 35-річного Сергія, який зізнався у вчинені вказаного злочину. Наразі правопорушника допитано та відпущено під зобов’язання. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...