Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03-04.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 154 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського РВ викрито 34-річного Геннадія у якого було виявлено та вилучено гранату «Ф-1». Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушнику. Попередня правова кваліфікація за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 27-річного Олега про те, що невідомі особи скоїли дорожно-транспортну пригоду, після чого відкрито заволоділи його грошима в сумі 4000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 29-річного Руслана та 24-річного Романа, від яких надійшли правдиві свідчення.

 

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито Івана, 1989 р.н., який, перебуваючи у гостях, скоїв крадіжку золотого ланцюжка та грошей. Сума матеріального збитку становить вісім тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранкіського ВМ із заявою звернулася 59-річна одеситка щодо вжиття заходів до малознайомої жінки, яка, перебуваючи у неї в гостях, скоїла крадіжку її особистих речей. Вжитими заходами правоохоронцями викрито 48-річну Тетяну. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ананьївського РВ викрито 18-річного Михайла та 20-річного Дмитра. Встановлено, що затримані вчинили розбійні напади на пенсіонерку та її сусіда 57-річного Василя, у яких заволоділи грошима. Зловмисників затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, від них надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 42-річного Юрія, який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном неповнолітнього жителя міста. Сума матеріального збитку становить майже три тисячі гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...