Підрозділи оперативного командування “Північ” наносять бандугрупуванням відчутні втрати

Підрозділи оперативного командування "Північ" продовжують наносити бандугрупуванням відчутні втрати. Орієнтовно противник за добу втратив в районі "Бахмутського шляху" одну одиницю броньованої техніки, чотирьох бойовиків перетворили на "200", двадцятьох на "300".

В районі СОКОЛЬНИКИ рашисти втратили шістьох вбитими ("200"), та близько десятьох отримали поранення різного ступеню важкості ("300"), одну одиницю техніки (тип уточнюється). В районі ЖЕЛОБОК зафіксовано 10 підбитихворожих танків, які були знищені завдяки ефективній роботи наших артилеристів за останні 3 доби. Також додатково встановлено, що в районі СТАНИЦІ-ЛУГАНСЬКОЇ було знищено 12 бойовиків, значна кількість поранена.

Протягом звітного періоду відмічається зниження інтенсивності обстрілів підрозділів військ оперативного командування "Північ", що може бути пов’язане з нестачею боєприпасів.

Напружена ситуація залишається в районах населених пунктів СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА, ЩАСТЯ, НИЖНЕ, КРИМСЬКЕ, ТРЬОХІЗБЕНКА.
За добу зафіксовано 24 обстріли позицій військ сектору. 

СТАНИЦЮ ЛУГАНСЬКУ обстріляли 15 разів, 6 разів з ствольної артилерії та мінометів, 9 разів з стрілецької зброї. Обстрілів зазнав особовий склад який виконує бойові завдання в районі населених пунктів КРИМСЬКЕ, ТРЬОХІЗБЕНКА, МАКАРОВЕ, ОЛЬХОВЕ, ЩАСТЯ. 
НЗФ тричі відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град", 11 разів з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з стрілецької зброї.

Пресцентр Північ

You may also like...