В столиці нетверезий водій позашляховика спровокував ДТП. Троє людей у лікарні

У Києві 25 лютого сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. Внаслідок зіткнення чотирьох автомобілів травми отримали троє людей.

Це ДТП трапилось близько 21 години на Харківському шосе,3 (Дніпровський район). Там зіткнулися автомобілі: «Toyota Landcruiser», «Nissan Juke», «Volkswagen Jetta» та «Ford Fusion».

За попередніми даними, водій автомобіля «Toyota Land cruiser», рухаючись з боку вулиці Привокзальної, у напрямку Ленінградської площі, не дотримався безпечної відстані руху та на швидкості врізався у «Nissan», що рухався попереду у крайній лівій смузі. Від потужного удару «Toyota» опинилася на смузі зустрічного руху, де зачепила «Volkswagen», а тоді врізалась у « Ford».

Внаслідок пригоди травми отримали 38-річний водій та 36-річний пасажир автомобіля «Toyota». За попередніми даними, у керманича закрита черепно-мозкова травма, переломом кісток носа. А у пасажира закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітини та живота, відкритий переломом правої гомілки. Потерпілі госпіталізовані до лікарні. Серед потерпілих 35-річна жінка, яка керувала автомобілем «Nissan». ЇЇ із закритою черепно-мозковою травмою доставлено до ЛШМД.

За попередніми даними, 38-річний водій «Toyota» знаходився за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Наразі триває розслідування пригоди.

Столична Державтоінспекція вкотре закликає водіїв користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість. А також, за складних умов руху враховувати стан проїжджої частини: мокра, брудна та слизька дорога, – це ті чинники, котрі збільшують гальмівний шлях транспортного засобу в кілька разів.

УДАІ м. Києва

You may also like...