Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 188 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Дмитра, 1987 р.н., про те, що невідома особа розбила скло в його автомобілі та таємно викрала гроші в сумі 12 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 18-річного одесита. Проводиться досудове розслідування.

 

Працівниками сектору карного розшуку Роздільнянського РВ при проведенні оперативно-розшукових заходів викрито 34-річного Дениса, який за ухвалою суду знаходився у розшуку за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Котовського МВ надійшла заява від жительки с.Гидерим про те, що з двору її домоволодіння невідома особа викрала 15 металевих труб, довжиною по два метри. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 38-річного односельця заявниці, від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся Віктор, 1962 р.н., який повідомив про те, що невідома особа проникла на його дачну ділянку, розташовану в садовому товаристві, та скоїла крадіжку металевих виробів. Вжитими заходами працівниками міліції викрито неповнолітнього жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Слідчим Котовського МВ викрито жительку с.Станіславка, яка спільно з неповнолітніми особами викрала металобрухт з домоволодіння 49-річного Віктора. Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками сектору карного розшуку Южненського МВ в ході проведення операції "Зброя та вибухівка" під час огляду домоволодіння 29-річного громадянина виявлено та вилучено пістолет калібру 9 мм та три набої до нього. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 20-річного Олександра, який пограбував . 24-річного жителя міста, заволодівши його мобільним телефоном та шкіряною курткою. Триває слідство.

 

Працівниками полку патрульної служби викрито 35-річного жителя міста, який скоїв крадіжку ноутбука та двох мобільних телефонів. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками полку патрульної служби викрито 36-річного одесита, який викрав продовольчі товари з магазину міста. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Березівського РВ під час огляду підсобного приміщення 26-річного жителя с.Демидово виявлено та вилучено згорток, в якому знаходився предмет, зовні схожий на обріз гладкоствольної мисливської рушниці та чотири набої до нього. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Саратського РВ в ході огляду домоволодіння 19-річного жителя с.Міняйлівка

виявлено та вилучено предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю та 3 різні патрони. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Татарбунарського РВ в ході огляду домогосподарства 39-річного жителя с.Лиман виявлено та вилучено гранату `Ф-1`. Чоловік пояснив, що знайшов її шість років тому в лісосмузі на околиці с.Лиман. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...