На Житомирщині міліція встановлює обставини загибелі 20-річного хлопця

У с. Паволоч Попільнянського району 7 березня у результаті сутички між представниками банку та приватного товариства отримав смертельне поранення 20-річний житель Житомирського району. Міліція встановлює усі обставини події та причетних осіб.

 Причиною конфлікту двох сторін є кредитна заборгованість аграрного товариста банку. Упродовж 2014-2015 років тривають відповідні судові розгляди. Водночас на території підприємства зберігається майно (зерно кукурудзи), яке є предметом претензій обох сторін.

7 березня через спробу товариства вивезти з території частину зернових виникла сутичка з представниками банку. У результаті було травмовано жителя смт. Новогуйвинське Житомирського району, який представляв фінансову установу.

Хлопця з тілесними ушкодженнями грудної клітини було доставлено до районної лікарні, однак врятувати його життя не вдалося. Попередньо, причиною смерті є поранення грудної клітини з ушкодженням серця та лівої легені.

На місце події прибули працівники міліції, після чого силове протистояння було зупинено.

На даний час за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Карається позбавленням волі на термін від 7 до 15 років.

Наразі триває встановлення усіх учасників конфлікту. Проводяться інші слідчо-розшукові заходи. З місця події вилучено гільзи до травматичної зброї, які направлено на експертне дослідження.

 

Прес-служба УМВС України в Житомирській області 

You may also like...