Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16.03.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16 березня

14 березня до працівників Криворізького міського управління звернулась 41-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 19 лютого о 20.00 біля будинку по пр. Перемоги, 17-річний сирота, шляхом ривка заволодів мобільним телефоном у її 14-річного сина. Збиток – 1 200 грн. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЕРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

14 березня до працівників Дніпропетровського міського управління міліції звернулась 62-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 21.30 біля будинку на ж/м Тополя-3, невідомий шляхом ривка, заволодів сумочкою з мобільним телефоном та ключами від квартири. За вчинення злочину був доставлений до райвідділу та опитаний безробітний, раніше судимий 26-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. Ведеться слідство.

 

За грабіж майна у 55-річного громадянина, який мав місце 26 січня в Кривому Розі були встановлені безробітні, раніше судимі 21 та 18 річні місцеві жителі. Зловмисники заарештовані за вчинення аналогічних злочинів. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЕРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

15 березня до працівників Криворізького міського управління міліції звернулась 49-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що у під’їзді будинку по вул. 22-го Партз’їзду, двоє невідомих шляхом ривка заволоділи у її 14-річної доньки нетбуком. За вчинення злочину були встановлені та опитані 14-ти річні місцеві жителі. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЕРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

За грабіж майна у 30-річного громадянина, що мало місце 22 лютого в Дніпродзержинську був встановлений безробітний, раніше судимий 35-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЕРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...