Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 18.03.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 18 березня

17 березня до приймального відділення лікарні, бригадою швидкої медичної допомоги, з будинку по вул. Медичній в смт. Кринички, у стані алкогольного сп’яніння, з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини було доставлено безробітного, 26-річного господаря оселі. Потерпілий о 22.00 знаходився біля магазину по вул. Колгоспній. Там між ним та безробітним, 35-річним місцевим мешканцем виникла сварка, під час якої останній розкладним ножем наніс постраждалому два удари, після чого з місця події втік. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

17 березня до працівників КМУ звернувся 30-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 01.40 знаходячись на маршруті, на власному автомобілі здійснював перевезення двох невідомих. Зупинившись по пр. Металургів, один з невідомих шляхом ривка заволодів його мобільним телефоном. За вчинення злочину були затримані безробітні, раніше судимі 22 та 30 річні громадяни.

17 березня до Дніпродзержинського міського управління звернулась безробітна, 49-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 18.00 за місцем мешкання по вул. Харківській, безробітний, раніше судимий місцевий житель, відкрито заволодів спальним матрацом. Збиток – 600 грн. Зловмисник затриманий.

17 березня до Дніпродзержинського міського управління звернувся безробітний, 47-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що у середині лютого, знаходячись у гаражному кооперативі по вул. Республіканській, в ході конфлікту з малознайомим чоловіком, останній відкрито заволодів навігатором. За вчинення злочину встановлений безробітний, 35-річний місцевий житель.

17 березня до Дніпродзержинського міського управління звернулась 31-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 20 лютого по вул. Костромській, невідомий шляхом ривка з руки, заволодів мобільним телефоном у її 9-річного сина. За вчинення злочину встановлений та затриманий безробітний, раніше судимий 36-річний громадянин.

17 березня до Тернівського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 33-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 14 березня о 17.00 його безробітний, 26-річний знайомий, разом з невідомим, побивши руками його по обличчю, заволоділи чавунною ванною. Зловмисники затримані. За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

В ході проведення слідчих дій, за фактом вбивства громадянина, що мало місце 15 березня в Кривому Розі був затриманий 31-річний односелець потерпілого. Зловмисник під час спільного з потерпілим розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, побив його руками та ногами по голові і тулубу. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення слідчих дій за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень громадянину, що мало місце 16 березня в Дніпропетровську був затриманий безробітний, раніше судимий 43-річний місцевий житель. Зловмисник за місцем мешкання потерпілого по вул. Калиновій, в ході раптово виниклої сварки, з невстановленої зброї зробив один постріл та спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення правого стегна. За цим фактом слідчим відділом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...