Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 190 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Максима, 1960 р.н., про те, що невідома особа проникла до його квартири та викрала золоту прикрасу. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Ігоря, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

До Ізмаїльського МВ звернувся житель міста Тернопіль, 1981 р.н., який повідомив, що невідома особа, шляхом обману, пообіцявши продати планшет через інтернет, заволоділа його грошима в сумі 863 гривень. Вжитими заходами викрито місцевого жителя, 1987 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернувся 36-річний Олександр з заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу проникла до кімнати готелю, звідки скоїла крадіжку його мобільного телефону та восьмидесяти доларів США. Вжитими заходами працівниками карного розшуку у вчинені кримінального правопорушення викрито Ольгу, 1982 р.н. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 72-річна жителька села Маразліївка, яка повідомила, що невідомий хлопець вирвав з її рук сумку. Вжитими заходами у скоєні злочину викрито 16-річного односельця потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Київського району міста, викрито 24-річного жителя Комінтернівського району, який скоїв крадіжку ліфтової катушки з під’їзду будинка. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...