Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 186 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1978 р.н., про те, що на вул. Ак.Вільямса невідомі зловмисники шляхом розбиття скла проникли до його автомобіля та викрали відеореєстратор. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох одеситів 29 та 26 років.

 

Працівниками Приморського РВ викрито 29-річного Івана, який шляхом ривка відкрито заволодів сумкою з грошима та мобільним телефоном 24-річної Олени. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 59-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку речей з будинку, що розташований в селі Молога. Вжитими заходами встановлено, що злочин скоїв 26-річний житель цього ж села. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 16-річний студент одного з навчальних закладів міста та повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону. У скоєному злочині викрито 17-річну студентку цього ж технікуму. Дівчина надала правдиві свідчення та повернула викрадене майно. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Котовського МВ викрито 38-річного жителя міста, який таємно викрав металеву діжку з домоволодіння свого сусіда. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Євгена, 1972 р.н., який повідомив, що невідомий зловмисник таємно викрав його мобільний телефон. Сума матеріальної збитку становить 2500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 37-річного Івана. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ананьївського РВ викрито 18-річного жителя с.Гандрабури, який намагався здійснити обмін підробленої іноземної валюти, а саме купюр номіналом 100 та 50 доларів США. Вилучені купюри направлені до НДЕКЦ для проведення дослідження. Правопорушник пояснив, що на пасовищі біля свого будинку знайшов гаманець, в якому знаходились вказані гроші та пішов їх обмінювати, а коли касир сказала, що вони фальшиві, втік. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...