Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 223 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Великомихайлівського РВ в ході огляду домоволодіння жителя с. Гребеніки, 1982 р.н., було виявлено та вилучено: три магазина від АК, 60 патронів кал. 5,45 мм, корпус гранати «Ф-1» та 5 гільз кал. 5,45 мм. Зі слів правопорушника, вилучені боєприпаси він знайшов у квітні на околиці села. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками Малиновського РВ викрито Олену, 1965 р.н., яка під час розпиття спиртних напоїв та виниклої сварки на грунті ревнощів, нанесла своєму співмешканцю ножові порання, від яких поранений помер на місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від керівництва торговельного центру, про те, що невідомий зловмисник скоїв крадіжку майна. Сума матеріального збитку становить майже 500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 53-річну Марину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського МВ надійшло повідомлення від мешканця м.Котовська, про те, що з двору його домоволодіння викрадено водяний насос вартістю 4000 гривень. Вжитими заходами встановлено особу, яка вчинила даний злочин. Ним виявився 48-річний місцевий житель, який дав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 31-річного мешканця Одеської області, який викрав 160 метрів телефонного кабелю. Сума матеріального збитку становить понад чотирьох тисяч гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Портофранківського ВМ надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Новосельського та Льва Толстого, у хлопця з футбольної площадки викрали мобільний телефон вартістю дві тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 19-річного парубка. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження згідно частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ із заявою звернувся 51-річний житель села Кирнички, який розповів, що невідома особа з подвір’я підприємства скоїла крадіжку 20 листів шифера. Вжитими заходами був встановлений 17-річний односелець потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Працівниками карного розшуку Ізмаїльського МВ викрито 31-річного ізмаїльчанина за підозрою у крадіжці велосипедів у місцевих жителів. За даними фактами проводиться досудове слідство за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...