У Києві в ДТП травмовано двох чоловіків, а водії-порушники зникли з місця події

Допоможіть знайти! За минулу добу в Святошинському та Шевченківському районах невідомі керманичі транспортних засобів скоїли наїзди на пішохода й велосипедиста. Обидва горе-водія залишили місце пригоди.

Так, 8 червня, о 12 годині 20 хвилині, на вулиці Дегтярівській, 3 невстановлений водій скоїв наїзд на 78-річного чоловіка та залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду, пішохода із переломом кісток тазу було госпіталізовано до лікарні.

Інший випадок трапився того ж дні. Приблизно о 19 годині 30 хвилині, на вулиці Робітничій, 1 невстановлений водій автомобіля скоїв наїзд на 35-річного велосипедиста. Чоловіка з травмами різного ступеню доставили до Ірпінської центральної міської лікарні.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати будь-яку інформацію з приводу ДТП на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 або за телефоном «102».

Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, що зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустить людей, які переходять дорогу.

УДАІ міста Києва

You may also like...