Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 24.06.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 24 червня

23 червня до Орджонікідзевського міськвідділу міліції звернулась 71-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 10.30 біля одного із будинків по вул. Петровського, невідомий шляхом ривка, заволодів поліетиленовим пакетом з грошима у сумі 116 грн. та ліками. За вчинення злочину встановлений та доставлений міліції безробітний, раніше судимий 24-річний громадянин. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За грабіж майна у 59-річної громадянки, який мав місце 14 травня в Дніпропетровську був встановлений та опитаний безробітний, 28-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 49-річної громадянки, який мав місце 13 червня в Дніпропетровську був встановлений та опитаний безробітний, 22-річний житель смт. Васильківка. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...