Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 246 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито раніше засудженого 25-річного Андрія, який напередодні відкрито заволодів двома ланцюжками, шляхом ривка їх з шій жінок (65-річна та 53-річна мешканки м.Ізмаїл). Загальна сума матеріального збитку становить 4500 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито двох мешканців міста, які наприкінці березня поточного року, через Інтернет-сайт, під приводом продажу дитячого велосипеду, шляхом обману декількох громадян, заволоділи їх грошовими коштами. Загальна сума матеріального збитку становить 1300 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До Котовського РВ надійшла заява 61-річної Лідії, про те, що невідомий злочинець, словестно погрожуючи фізичною розправою, відкрито заволодів зерном кукурудзи вагою 50 кілограм. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами викрито 18-річного мешканця с.Гонората Котовського району, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 40-річного Геннадія, який 04 квітня п.р. в біля нічного клубу у смт.Великодолинське, на фоні раптово виниклих неприємних відносин, під час сварки, наніс тяжкі проникаючі ножові поранення 18-річному юнакові. Від затриманого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Одеського міського управління під час огляду автомобілю «Хонда-Цивік», зі згоди 34-річного власника, в багажнику виявлено та вилучено 51 патрон калібру 5.45 міліметру. Згідно висновку експерта надані патрони є бойовими припасами до нарізної вогнепальної зброї автоматів Калашникова, та придатні до стрільби. Власника автомобілю затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...