До 12 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який сокирою позбавив життя свого знайомого

Вироком суду 55-річного мешканця Миколаївського району засуджено до 12 років позбавлення волі за вбивство свого знайомого у січні цього року неподалік садового товариства «Сонячна Поляна» Жовтневого району.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області, установлено, що в ніч з 30 на 31 січня поточного року 49-річний потерпілий звернувся до свого знайомого із проханням допомогти йому заготовити дров на залишок зимового періоду. Взявши з собою пилку та сокиру, чоловіки пішли до найближчої лісосмуги рубати сухостій.

Після спільного вживання спиртних напоїв, між ними виник конфлікт, під час якого знайомий завдав товаришеві сокирою декілька ударів по обличчю, від яких останній помер.

Дії чоловіка кваліфіковані за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).

У ході судового слідства підсудний свою вину в умисному вбивстві не визнав та категорично заперечував свою причетність до злочину.

Завдяки вміло проведеному огляду місця події, під час якого було вилучено знаряддя злочину та належним чином зафіксовані обставини його скоєння, проведенню декількох судово-медичних експертиз, грамотно сформульованим питанням, державним обвинуваченням, яке підтримувалось прокуратурою Жовтневого району, повністю доведено вину злочинця у інкримінованому йому злочині.

Наразі вирок суду вступив у законну силу.

 

You may also like...