Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява 34-річного Дениса, про те, що 01 липня п.р. двоє невідомих злочинців, шляхом ривка, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 7000 гривень. Вжитими заходами викрито двох юнаків (20 та 23-річного), від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Працівниками Приморського РВ викрито 26-річного юнака, який напередодні вранці у пров.Чайковського, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс декілька ударів руками та ногами по обличчю 32-річному чоловіку, який від отриманих тілесних ушкоджень помер. На підозрюваного вказали свідки даного кримінального правопорушення. Підозрюваного затримано та поміщено до ізолятор тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

До Ізмаїльського МВ надiйшла заява 67-річного Олександра, про те, що невідомий злочинець, шляхом вільного доступу (через незачинені двері) проник на подвір’я його будинку, звідки відкрито заволодів металевими виробами (8-ми металевими кутами та однією металевою арматурою). Вжитими заходами викрито 24-річного юнака, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Ізмаїльського МВ надiйшла заява 30-річної мешканки с.Озерне, про те, що 28 червня п.р., невідомий зловмисник, шляхом ривка відкрито заволодів його мобільним телефоном її 24-річного брата. Вжитими заходами викрито 30-річну односельчанку, від якої надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...