У Києві невідомі особи уночі викрали «БМВ Х5» та «ВАЗ»

У Києві, 06 липня, зареєстровано 7 дорожньо-транспортних пригод, в яких семеро осіб отримали травми. Серед травмованих троє пішохідів. У двох випадках люди потрапляли під колеса авто на пішохідних переходах.

Зверніть увагу! Автопригоди за участю пішоходів трапляються переважно у темну пору доби і в період сутінок, коли знижується видимість на дорозі. Водії! Будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», а також не користуйтеся під час руху мобільним телефоном.
 
Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «Акциз», «МАФ».
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням у  разі виявлення фактів перевезення та установлення тимчасових торгівельних  споруд (МАФ) звертатись з інформацією до чергової частини ДАІ міста Києва: 483-70-64 або на лінію «102».
 
У понеділок, 06 липня, у  Печерському та Святошинському районах зареєстровано два незаконних заволодіння транспортними засобами. Так, з вулиці Чекістів, 10  невідомі особи викрали білий позашляховик «БМВ Х5», номерний знак Т175 ер, 2005 року випуску, а з вулиці Симиренка,2-в – червний «ВАЗ-11193»,  номерний знак АА0405 СА, 2008 року. Прийнято міри розшуку.

Зверніть увагу! За 6 місяців 2015 року столичні правоохоронці зареєстрували 850 незаконних заволодінь транспортними засобами, зокрема викрадено 98 мотоциклів (мопедів). Як правило, власники позбавлялися своїх транспортних засобів уночі. Саме у цей час доби зареєстровано 495 викрадень.

Найпопулярнішими у викрадачів були автомобілі марок «Toyota» – 113 угонів та «ВАЗ» – 106. Трійку «лідерів» замикають «LEXUS» – 47. Також, автокрадії надають перевагу маркам «HONDA»- 42,  «BMW» – 32  та «VOLKSWAGEN» – 30.  Найчастіше автомототранспорт викрадали у середу – 161,  п’ятницю – 149,  четвер – 147 та  вівторок – 140.

Державтоінспекція вкотре звертає увагу власників транспортних засобів на те, що увагу автокрадіїв, перш за все, привертають транспортні засоби, які необладнані надійними протиугінними системами безпеки, залишені неподалік будинків та неосвітлених місцях.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси його знайти.

 Натомість, 6 липня,  інспекторами полку ДПС ДАІ виявлено чотири автомобілі: «Мазда 6», «Тойота Камри», «Хюндай Туксон» та                 «Деу Нексиа», що значились у розшуку.

 УДАІ Київ 

You may also like...