Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 71 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 34-річної Ніни про те, що невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить більше тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 18-річного Дмитра, від якого надійшли правдиві свідчення.

Одесса

До Портофранківського ВМ надійшла заява від 27-річної одеситки щодо вжиття заходів до чоловіка, який, перебуваючи в приміщенні комп’ютерного клубу, скоїв крадіжку грошей в сумі 3200 гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 22-річного Артема. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває. 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від жителя м. Роздільна про те, що невідома особа з території його домоволодіння викрала мопед вартістю 15000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 15-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. 

Під час патрулювання міста, співробітниками Білгород-Дністровського МВ було зупинено 30-річного жителя міста у якого при огляді виявлено та вилучено паперовий пакунок з порошком рожевого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження, за результатами якого буде прийнято рішення. 

Дільничним інспектором Котовського МВ викрито жителя с.Мардарівка, який з домоволодіння односельця викрав його майно. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...