Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 92 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 19-річного парубка щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, знаходячись на вулиці Преображенській, скоїла крадіжку велосипеда вартістю шість тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито раніше засуджену 25-річну Ксенію, яка зізналася у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушницю відпущено під особисте зобов’язання.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 30-річного Костянтина про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа його велосипедом. Сума матеріального збитку становить 9000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 22-річного Максима, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 32-річного мешканця Одеської області, який, перебуваючи на вулиці Маяковського, шляхом ривка заволодів мобільним телефоном у 22-річного жителя столиці. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...