У Ющенка забирають будинок поряд з Майданом (фото)

Суд визнав недійсним свідоцтво про право власності ТОВ «Титан-Інвест» на нежилий будинок по пров. Т. Шевченка/пров. Михайлівському, 18/19 літ. А в м. Києві і повернув майно у комунальну власність.

Про це свідчить рішення Господарського суду м.Києва від 20 жовтня.

ющенко будинок

У 2006 році Київська міська рада на підставі конкурсу уклала договір з інвестором – фірмою «Титан-Інвест» – щодо реконструкції вищезгаданого будинку. Передбачалося, що після реконструкції громада міста отримає у власність 600 кв.м., а решта дістанеться інвестору.

Але в 2009 році до договору внесли зміни, виключивши з нього обов’язок інвестора повернути до комунальної власності приміщення площею 600 кв. м, натомість будинок площею 512 кв.м. повністю передавався у власність «Титан-Інвест» за умови оплати його вартості – 5,80 млн грн.

Прокуратура повідомила, що фактично відбулося відчуження об’єкта з порушенням законодавства, без дотримання процедури приватизації. Передача об’єкта чи його частин у власність інвестора тільки після завершення реконструкції і введення його в експлуатацію, чого зроблено не було.

Ще у 2013 році Госпосудом м.Києва визнано недійсною угоду про зміни до договору, завдяки якій «Титан-Інвест» отримав будинок у власність.

ТОВ «Титан-Інвест» через ТОВ «Фірма «Слобода» належить брату екс-президента Віктора Ющенка – Петру – та його дружині Олені. // НАШІ ГРОШІ

You may also like...