ДТП: травмовано двоє дітей. Темна пора доби – небезпечна для пішоходів

25 листопада, на території Київської області, зареєстровано чотири ДТП, в яких одна людина загинула та п’ятеро отримали травми. Серед травмованих троє пішоходів, з них – двоє дітей.

Переважно автопригоди трапляються у період сутінок та у темний час доби. Так, вчора, 25 листопада о 20 годині в місті Фастів під колеса автомобіля потрапила, дитина. Це сталося на вулиці Соборній. 11-ти річна дівчинка переходила дорогу по пішохідному переходу.

ДТПВнаслідок наїзду неповнолітню із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізовано до лікарні.

Чому водій не зупинився та не надав можливість перейти проїзну частину, наразі з’ясовує слідство.

Цього ж дня о 9 годині ранку, у селі Яблунівка, Білоцерківського району сталася інша дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина. Восьмирічна школярка потрапила в автопригоду з власної вини. Дівчинка раптово вибігла на дорогу. Водію «PEUGEOT» не вдалося уникнути наїзду. Внаслідок ДТП маленького пішохода із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною губи доставлено до лікарняного закладу.

Шановні водії, пам’ятайте, що поведінка дітей на дорозі може бути непередбачуваною і саме багатьох випадках пильність та уважність людини за кермом може відвернути лихо.

 

Управління превентивної діяльності
ГУПН в Київській області

You may also like...