Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення від мешканця с.Сербка, про те, що з автомобіля свого знайомого скоїв крадіжку мобільного телефону. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

Співробітниками Южненського відділення поліції встановлено, що в кабіні водія автокрану знайдено корпус гранати «Ф-1» без запалу. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Проводяться слідчі дії. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Працівниками Южненського відділення поліції викрито та отримано правдиві свідчення від мешканця м.Южне, який з підвального приміщення будинку викрав 100 метрів кабелю. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

До Білгород-Дністровського ВП надійшло телефонне повідомлення про те, що невідома особа незаконно заволоділа телефоном 53-річного жителя села Маразліївка. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 21-річного місцевого мешканця. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського відділу поліції в ході відпрацювання було затримано одесита, 1966 р.н.. У нього під час поверхневого огляду, в сумці було виявлено предмет, який схожий на пістолет для відстрілу гумових куль, а також два магазина. В одному з них знаходилось сім, у другому – вісім предметів схожих на патрони та кобуру. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...