У Новомосковську затримали водія, який смертельно травмував дитину та втік з місця пригоди

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася 27 грудня, о 13.50, в місті Новомосковську на житловому масиві Кулебівка.

Як попередньо встановлено, потерпілий хлопчик вискочив на проїжджу частину дороги, а автомобіль, який смертельно травмував його, їхав у попутному напрямку та не встиг загальмувати. Після дорожньо-транспортної пригоди водій зник з місця злочину.

ДТП

 

Водій іншої автівки на відвіз потерпілого хлопчика до лікарні. Підозрюваний, як виявилося, після скоєння ДТП теж приїхав до медичного закладу, куди була доставлена дитина, однак потім поїхав у невідомому напрямку.

Пошуки водія, який вчинив наїзд на дев’ятирічного хлопчика, правоохоронці розпочали відразу після отриманого повідомлення про ДТП зі смертельним наслідком. На місці події працівники новомосковської поліції виявили фрагмент та уламки скла з тонувальною плівкою автомобіля. За цими речовими доказами кілька груп правоохоронців і розшукали машину впродовж двох годин. Автомобіль з характерними для ДТП пошкодженнями та розбитим на дверцятах склом був виявлений у дворі приватного будинку на житловому масиві Кулебівка м. Новомосковсь! ка, а 24-річний водій цієї автівки переховувався в будинку своїх батьків.

Що сталося насправді, з’ясують правоохоронці – за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини та причини ДТП, вирішується питання про оголошення підозри фігуранту кримінального провадже?! ?ня та обрання йому запобіжного заходу.

 

Відділ управління превентивної діяльності
ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області

You may also like...