Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.03.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 89 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хмельницького відділення поліції надійшло повідомлення оператора «103» про те, що до медичного закладу звернувся одесит, 1998 р.н., з колото-різаною раною грудної клітини. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від сусіда, 1997 р.н., під час сварки та бійки, які виникли на ґрунті ревнощів до своєї дружини. Підозрюваного затримано згідно ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.15 (замах на злочин), ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

До Березівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки с. Садове, 1978 р.н., про те, що вона виявила труп сусіда, 1970 р.н., за місцем його мешкання. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи виявлено тіло господаря будинку, з ознаками насильницької смерті. В ході слідчих заходів встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс його односелець, 1976 р.н. Останній, прийшов до померлого додому, щоб розібратися з приводу крадіжки сітки та трьох бетонних стовпчиків. Під час розмови між чоловіками раптово виникла сварка, в ході якої гість поламав вхідні двері та палкою від них почав наносити тілесні ушкодження господарю, від яких останній помер. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Кілійського відділення поліції в ході проведення слідчих дій за фактом смерті жительки с. Приозерне, 1984 р.н., викрито її чоловіка, 1972 р.н., якому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Встановлено, що він за місцем мешкання, під час раптово виниклої сварки наніс фрагментом від карнизу декілька ударів по тулубу та череву, чим спричинив своїй дружині тілесні ушкодження, від яких вона померла.

Працівниками Татарбунарського РВ викрито громадянина, 1998 р.н., який з автомобіля заявниці, 1988 р.н., викрав автомагнітолу, монтажні ключі, компресор. Сума збитку становить 1000 грн.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...