Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14-15.05.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 97 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції звернувся 19-річний студент з заявою про те, що з кімнати гуртожитку, де він проживає, невідома особа таємно викрала його ноутбук. Сума збитку становить 5 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 19-річного жителя Харківської області, який надав правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 47-річної касира продуктового магазину про те, що невідома особа, перебуваючи у магазині, таємно скоїла крадіжку алкогольних напоїв на суму 900 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 24-річного раніше судимого жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець міста, 1961 р.н., який повідомив, що невідома особа, віджавши металопластикове вікно, проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами викрито чоловіка, 1983 р.н., який дав правдиві свідчення у скоєнні даної крадіжки. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході санкціонованого обшуку в домоволодінні ізмаїльчанки, 1971 р.н., було виявлено та вилучено склянку з рідиною коричневого кольору об’ємом 15 мл, два медичних шприці об’ємом 5 мл., з рідиною коричневого кольору. Жінка пояснила, що виявлено є наркотичним засобом – розчином опію, який вона зробила сама для вживання. Виявлене направлено на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 37-річну продавщицю одного з супермаркетів міста, яка, переслідуючи злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, таємно викрала з торгівельного об’єкту продукцію на загальну суму понад 15 тисяч гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниця зізналася у скоєному, її відпущено під особисті зобов’язання.

До Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць району наркомани шукають закладки. Виїздом автопатруля було викрито громадянина, 1998 р.н., у якого було виявлено поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору. Вказаний пояснив, що вилучена речовина є наркотичною речовиною "Аморитамін", яку він придбав у невідомого, для власного споживання. Після чого його було доставлено до Суворвоського ВМ для подальшої перевірки. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції в ході проведення обшуку за місцем мешкання жителя с. Адамівка, 1974 р.н., виявлено та вилучено приблизно 2050 гр канабіса. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...