Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.05.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 43 заяви та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Близько 23.00 години, 16 травня, до чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про те, що заміновано приміщення Затоківської селищної ради. На вказане місце події прибули правоохоронці та спеціалісти вибухотехніки, які перевірили будівлю та прилеглу територію. Евакуйовано 10 осіб. Будь-яких вибухонебезпечних речовин виявлено не було.

Співробітниками карного розшуку Котовського ВП викрито раніше судимого 19-річного Вадима, який викрав мобільний телефон у своєї знайомої. За даним фактом відкрите кримінальне провадження заст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Таїровського відділення поліції звернулась 28-річна одеситка, з заявою про те, що невстановлена особа з її квартири таємно викрала мобільний телефон вартістю 5 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 26-річного чоловіка, від якого отримані правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції по вул. Марсельській куті Добровольського зупинено жителя Дніпропетровської області, 1982 р.н., у якого вилучено кастет та металевий ланцюг з металевим вантажем на кінці. Направлено до НДЕКЦ.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась мешканка міста, яка розповіла, що невідома особа проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку ноутбука. В ході проведення оперативно-розшукових заходів був встановлений мешканець села Стара Некрасівка, 1977 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції встановлена особа шахрая, який взяв мобільний телефон, під приводом подзвонити та не повернув його власнику. 29-річний чоловік дав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Проводиться досудове слідство за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява 60-річної одеситки про те, що невстановлена особа з її оселі таємно викрала мобільний телефон вартістю 420 гривень. Вжитими заходами інспекторами кримінальної поліції викрито 33-річного сина заявниці, від якого надійшли правдиві зізнання та вилучено речовий доказ. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під особисті зобов’язання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...