У Кіровоградській колонії спростовують інформацію екс-головного тюремника про бунт

У Кіровоградській виправній колонії №6 спростовують інформацію Сергія Старенького щодо бунту засуджених.

Колонія працює в штатному режимі, виконується розпорядок дня, повідомили Новинам Кіровоградщини в установі.

колонияЧергові зміни заступають на службу згідно графіку.

Під час прийому засуджених з особистих питань керівництвом Управління вживаються відповідні заходи.

– Інформація про напади на співробітників установи, забирання ключів та спецзасобів, виламування дверей є неправдивою та недостовірною. 2.06.2016 року установу відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Галина Килимова, Костянтин Запорожцев, Віктор Жученя, які здійснили обхід території виправної колонії, прийом засуджених з особистих питань та підтвердили стабільну оперативну обстановку в Кіровоградській випраній колонії № 6, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на власній сторінці у Фейсбуці Сергія Старенького сьогодні, 3 червня, з’явилася інформації про те, що у Кіровоградській виправній колонії N6 бунт. 

Раніше повідомлялося, що 1 червня сайт суспільного проекту «Синдикат» розповсюжив інформацію про те, що нібито у штабі Кіровоградської виправної колонії №6 вбили засудженого Ткачика. Тоді цю інфорацію пенітенціарії теж спростували. Зазнаичли, що засуджені намагалися послабити режим, використавши інформацію щодо біологічної смерті тяжкохворого засудженого. // novosti.kr.ua

You may also like...